GELATERIES MAXIMUM

Descobreix els gelats de sempre, els que et porten a la infància i t’han acompanyat tota la vida. Sabors tradicionals elaborats de manera artesanal, a la porta de casa teva en una de les nostres botigues de Barcelona, Sant Cugat, Sabadell o Granollers.

 

Al vell mig de Barcelona i a tocar del reconegut Gran Teatre del Liceu es troba la gelateria de Les Rambles. Una posició estratègica que la situa a prop dels grans centres neuràlgics d'una ciutat que mai s'atura.

La Rambla, 78, 08002 Barcelona
933 02 30 67
Facebook Gelats Maximum Rambles


Allí on durant anys, l'antiga Gelateria Capricci va guanyar-se amb delit els seus filders clients, Gelats Maximum Sabadell obre un nou horitzó per a la degustació de gelats, cafès, crêpes, pastissos i una llarga carta de delicies.

La Rambla, 66,Sabadell
937 27 08 00
Facebook Gelats Maximum Sabadell


A ben pocs quilòmetres de Barcelona, Sant Cugat s'erigeix com un reducte de pau i tranquil·litat pels qui volen escapar de la velocitat i l'estrés de la gran ciutat, i encara millor, amb un gelat Maximum a la mà!

Plaça Octavià, 2 Sant Cugat del Vallès
936 74 10 98
Facebook Gelats Maximum Sant Cugat


Durant anys, la reconeguda La Perla de Xixona va conquerir els paladars dels seus clients. Ara, Gelats Maximum Granollers arriba per consolidar la tradició i la qualitat dels torrons a gelats, i molts altres delicies, dolces i salades.

Plaça de la Porxada, 12. Granollers
930 38 64 37
Facebook Gelats Maximum Granollers