SABORS PER A RESTAURACIÓ

Endinsa't en un nou nivell de gelateria. Gaudeix de nous horitzons i descobreix gelats que fins ara només estaven a la teva imaginació. Gelats Maximum porta fins als millors restaurants sabors originals, artesanals i únics amb els que disfrutar les propostes gastronòmiques que els restauradors proposen.

 

Fruites

De la natura a la taula, amb la textura i cremositat dels millors gelats artesans. Fruita de la màxima qualitat i de proximitat, a la taula del vostre restaurant preferit.

Descobreix tots els sabors!


Fruites Tropicals

Viatja fins a l'altra punta del món amb els nostres gelats de fruites tropicals. Mango, coco o llima amb alfàbrega et faran descobrir nous indrets sense aixecar-te de la taula.

Descobreix tots els sabors!


Vegetals

Frescor i lleugeresa com fonamental tret característic. Els gelats vegetals Maximum obriran noves portes als teus postres, i fins i tot plats i còctels.

Descobreix tots els sabors!


Amb alcohol

Maximum us porta els combinats més reconeguts i valorats en forma de gelat. Gaudeix de la Pomada de Menorca o del Baileys en un format i presentació del tot original.

Descobreix tots els sabors!


Cacau i xocolates

Amants de la xocolata, aquest és el vostre paradís. Els millors cacaus, les combinacions més afinades, el sabor més autèntic per a uns gelats que voldràs tornar a tastar.

Descobreix tots els sabors!


Cremes

Una gran varietat de sabors unificada per la qualitat Maximum. Des dels gelats més reclamats com el gelat de vainilla, iogurt o crema amb cookies, fins a noves propostes com el gelat de Pantera Rosa o aigua de roses.

Descobreix tots els sabors!


Formatges

Una nova manera d'entendre els formatges. Ja sigui per a postres o fins i tot com a aperitiu, els nostres gelats de formatges són fidels als sabors més tradicionals.

Descobreix tots els sabors!


Gelats vegans

Des de Gelats Maximim ens comprometem per apropar noves propostes i tots els sabors possibles a les noves inquietuds dels nostres consumidors. Els nostres gelats vegans et portaran els millors sabors i de més qualitat, sense afegir cap ingredient d'originen animal durant el seu procés de producció.

Descobreix tots els sabors!


Gelats amb Stevia

Els nous gelats amb Stevia aporten una nova opció per aquells amants dels gelats que prefereixen sabors sense edulcorants i amb additius naturals.

Descobreix tots els sabors!