El 1920, Danilo Fregnan Girardello repartia, pels canals de Venècia, els formatges, nata i llet que elaborava als afores de la ciutat. Anys després, Danilo fundà la seva primera gelateria al vell mig de la ciutat italiana, i després de passar per París, arribà a Barcelona el 1940 on va fundar Helados Italianos (fonaments de Gelats Maximum). Així, es va consolidar en poc temps com un dels millors gelaters i artesans làctics de la capital catalana.

Després de més de 70 anys al servei dels pal·ladars més exigents, Gelats Maximum segueix treballant amb les millors matèries primeres, i combinant història amb innovació, per tal de dur als seus clients els sabors de sempre i noves propostes que enamoren els clients de tota la vida i els xefs més reputats.

Gràcies a la seva història i als seus orígens, que serveixen com a punt de partida i fonamentació del seu savoir faire, Gelats Maximum viu un present apassionant i prepara un futur ple de novetats tècniques, nous productes i reptes destinats a satisfer els pal·ladars de tots i cadascun dels seus clients.