top of page
header 5.jpg
logo Maximum.png

​MÉS DE 85 ANYS CREANT GELATS

Des d'Itàlia fins a Barcelona, des de 1940

ELS INICIS

Al 1920, Danilo Fregnan Girardello repartia pels canals de Venècia els formatges, nata i llet que elaborava als afores de la ciutat. Anys després, Danilo va fundar la seva primera gelateria al centre de la ciutat italiana, i després de passar per Paris, arriba a Barcelona el 1940, on va fundar Gelats Italians (fonaments de Gelats Maximum). Allà, va anar consolidant-se en poc temps com un dels millors gelaters i artesans làctics de la capital catalana.

inicios.jpg
materias primas.jpg

MATÈRIES PRIMERES EXCEL·LENTS

Després de més de 70 anys al servei dels paladars més exigents, Gelats Maximum segueix treballant amb les millors matèries primeres, combinant història amb innovació, per així apropar als seus clients els sabors de sempre i noves propostes que enamoraran els clients de tota la vida i xefs més prestigiosos.

Futur

Gràcies a la seva història i als seus orígens, que van servir com a punt de partida i fonamentació del seu savoir faire, Gelats Maximum viu un present apassionant i prepara un futur ple de novetats tècniques, nous productes i reptes destinats a satisfer els paladars de tots i cadascun dels seus clients.

gastro 3.jpg
4Cadires_Maximum 2.jpg

Vols saber alguna cosa més?

bottom of page