top of page
header com ho fem 2.jpg

ORIGEN ITALIÀ, VISIÓ GLOBAL

Som una família de gelaters d'origen italià, amb 80 anys d'experiència, que sempre ha ofert la filosofia i experiència de l'autèntic gelat italià als seus clients.

Tot i que som una empresa familiar i d'origen tradicional, Maximum és moderna, oberta al món i amb un esperit de constant investigació i evolució. Flexible i amb capacitat d'adaptació gràcies a l'experiència i la professionalitat del nostre equip humà.

COM
HO FEM?

VISIÓ

bombeta.png

Ser el millor partner de gelats pels nostres clients, tant per la qualitat com per la innovació dels nostres productes. Ser una empresa moderna, competitiva i motivada per ajudar. Busquem i atenem les necessitats constants dels nostres clients i del mercat.

MISIÓ

mans.png

Oferir als nostres clients el millor gelat, amb primeres matèries de la màxima qualitat i recuperar els sabors autèntics, per aconseguir la seva màxima satisfacció i crear una marca de gran valor afegit i apreciació.

VALORS

balance.png

Esforç, responsabilitat, creativitat, passió, igualtat i cooperació.

+85 ANYS D'EXPERIÈNCIA

Tenim diversos punts de venda propis (Gelateries Maximum), que ens aporten un coneixement constant i fiable dels gustos i demandes del client final. També és un perfecte banc de proves on culminar el nostre I+D. ​

 

En restauració sempre hem acceptat els reptes dels cuiners més exigents i innovadors amb l'objectiu que puguin donar el millor als seus clients. Donem solucions a mida a la seva creativitat, cobrint-ne totes les necessitats. ​

 

A les cadenes de distribució ens hem especialitat en donar el millor gelat i les millors solucions (envasos sostenibles, personalitzats, gran assortiment de sabors, etc...), tant amb la nostra marca Maximum com amb marca blanca.

 

Fem gelats per a altres marques d'alimentació, ajustant-nos tant a la filosofia com a les necessitats.

icon 1.png
icon 2.png
icon 3.png
icon 4.png

ELABORACIÓ

man copia.png
  • I+D: disseny de les característiques i paràmetres que ha de tenir un gelat, la textura, el sabor, la dolçor, el color, el punt de congelació, etc.

  • Productes naturals i de la millor qualitat: llet i nata fresca i de proximitat. Fruites i polpes de màxima qualitat i d'origen, vainilles ecològiques i d'economia sostenible, cacaus i cobertures d'empreses de proximitat, pastes pures 100% naturals de fruita seca, etc...

  • Processos de fabricació: controls estrictes, rigorosos i traçabilitat de totes les matèries primeres, processos de producció i productes acabats (pasteurització, maduració, envasament, etc.).

  • Conservació i distribució: rigorós control de la temperatura a les cambres de conservació i congelació. Distribució amb vehicles de fred controlat.

Sabem que el millor gelat s'ha de fer amb els millors productes, amb un curós control en la fabricació i una òptima conservació i distribució.

Més de 30 sabors per satisfer des dels més petits fins als més grans.

icones 2 1.png

Orientat cap a la restauració i clients

gourmet amb sabors més provocadors, innovadors i sorprenents.

icones 2 2.png

Productes de temporada, de proximitat i/o amb denominació d'origen.

Sense cap ingredient

d'origen animal.

icones 2 4.png

Gelats amb baix

índex glucèmic.

icones 2 5.png
icones 2 3.png
bottom of page